konferens-arlanda-steningevik

Steningevik

Steningevik konferensanläggning ligger endast 8 minuter från Arlanda. På vår konferensanläggning strävar vi efter att ständigt överträffa era förväntningar.

Konferenslokalerna på Steningevik

Våra möteslokaler på konferensanläggningen nära Arlanda är ljusa och genomtänkta. Alla konferensrum är fullt utrustade med teknisk och praktisk utrustning – för att göra din konferens till en succé.

Alla våra rum har en projektor, högtalarsystem, wifi och en upplyst glaswhiteboard som underlättar när du håller i din konferens.

På vår konferensanläggning Steningevik har vi olika sorter av konferensrum:

  • Grupprum (för upp till 7 personer)
  • Mindre lokaler (för upp till 20 personer)
  • Större lokaler (för upp till 100 personer)
konferenslokal-i-steningevik-arlanda

Vi hjälper er hitta rätt aktiviteter för avslappning och rekreation

Hos oss på vår konferensanläggning i närheten av Arlanda finns möjlighet till utvecklande aktiviteter för er och er grupp.

Du kan välja mellan lugna aktiviteter eller något mer fartfyllt – Vi ger er gärna tips och idéer och ni avgör vad som passar er och er konferens bäst.

Vi har ett brett utbud av aktiviteter på vår konferensanläggning Steningevik, för att ni ska kunna hitta något som passar alla. Tillsammans med er planerar vi hur vi gör ert besök hos oss så optimalt, lärorikt och roligt som möjligt.

Njut av god mat under konferensen

Kockarna på Steningeviks konferensanläggning har tidigare drivit en tvåstjärnig Michelin-restaurang. Vi stoltserar därmed med en extra bra matupplevelse under er konferens!

Våra kockars bakgrund gör att de vet vad som krävs för att leverera på högsta nivå.

Våra sommelier väljer med omsorg ut vin som passar till den mat ni serveras under era konferensdagar hos oss i närheten av Arlanda.

afternoon-tea-på-steningevik-konferens-nära-arlanda

Prisvärt boende under konferensen nära Arlanda

Vi ordnar boende för er under konferensen om så önskas. På Steningevik har vi 61 rum som är fördelade på tre vikar – Ängsvik, Skogsvik och Sandvik samt den nybyggd Villa.

Slappna av efter konferensen och innan aktiviteterna  I våra logirum har ni allt ni önskar. I badrummet finns de Rituals produkter du kan behöva samt en skön badrock och tofflor. Gör en god kopp kaffe/te eller choklad, vattenkokaren står redo, och självklart finns både hårtork och strykjärn.

Få en offert från en av våra vackra konferensanläggningar i närheten av Arlanda. Vi ser till att möta alla era behov så ni kan känna er trygga med att skapa en lyckad konferens.