Om oss

Syftet med våra konferensanläggningar är att erbjuda dig en inbjudande konferensmiljö samtidigt som du kan slappna av mellan möten samt äta god mat på våra restauranger. När du söker konferens Arlanda är du välkommen till oss!

Omtanke, värme och gästnöjdhet

Våra team har tre ledord – omtanke, värme och gästnöjdhet. Då vi jobbar och skapar en konferens för dig, har vi inställningen att ingenting är omöjligt – Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och att du ska lämna konferensen mer än nöjd och glad.

man-serverar-vin-på-konferenslokal

Konferens nära Arlanda med övernattning

Våra konferenslokaler är moderna, fräscha och lättillgängliga – ni får service i världsklass hos oss, och en upplevelse ni sent kommer glömma. 

Bo bekvämt under din konferens – våra konferensanläggningar nära Arlanda har boende för hela gruppen.

På Nova Park och Steningeviks konferensanläggningar erbjuder vi 117 respektive 61 moderna och välutrustade rum. Här finns allt du behöver för att koppla av efter ditt möten under din konferens!

Säkra konferensanläggningar nära Arlanda

Inför er vistelse så skräddarsyr vi er konferens tillsammans med er för att överträffa era behov och önskemål. På våra konferensanläggningar kan ni känna er trygga.

Nova Park och Steningeviks hotell har den högsta certifieringen i det Europagemensamma hotellklassificeringssystemet Safe Hotels.

Då våra konferensanläggningar ligger i närheten till Arlanda är det lätt för era gäster att ta sig till oss – oavsett var de kommer ifrån.

Kontakta oss om ni har några frågor gällande oss, eller vill diskutera hur vi kan förverkliga er konferens!